one-stop service & support

Tiden for å holde i drift avanserte systemer i eget hus er over for lengst, og med Odoo fra Bladertech får du et ekte skyprodukt hvor hele systemtilgangen kjøpes løpende som en tjeneste. Du trenger ingen IT-kunnskaper i hus for å få full nytte av Odoo. Alt du trenger er internett og en nettleser. Dersom du trenger hjelp til å kjøpe de rette tjenestene kan vi hjelpe deg med det.

Odoo er meget enkelt å bruke, til tross for den rike funksjonaliteten. Men, som for alle ERP-systemer, så er det viktig å finne balansen mellom funksjonalitet og brukervennlighet for optimal understøttelse av dine prosesser. Ettersom din bedrift eller dine prosesser utvikler seg, er det også viktig å holde ved like ditt ERP-system. Odoo er fleksibelt i alle retninger, men for endringer i oppsettet kan det være lurt å benytte erfarne konsulenter. Med våre support-pakker har du tilgang til et fast antall timer til både brukerstøtte og sytemendringer. 

Med et stødig ERP-system i hus kan det være mye å hente i optimalisering av dine prosesser. Vi hjelper deg med å sikre deg verdi av ditt nye ERP-system, med en metodisk gjennomgang av dine prosesser. Vi vil kartlegge, dokumentere, analysere og optimalisere hånd i hånd med deg.